Accident grav între două autocare și un TIR, în Teleorman

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Foto: ISU
Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Foto: ISU

Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, fiind activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman.

Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Foto: ISU
Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Foto: ISU

ACTUALIZARE 10:02 „Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme”, transmite ISU. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat.

ACTUALIZARE 09:42 Patru persoane rănite în acest accident au fost duse, până acum, la spital.

ACTUALIZARE 09:11 Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Vorbim de foarte multe victime. O parte dintre ele au fost preluate de ambulanțele care au ajuns la fața locului. Vorbim de 14 ambulanțe SMURD dar și de la SAJ Teleorman. Autoritățile au cerut și ajutorul celor din Giurgiu, care au ajuns la fața locului. Încearcă să salveze cât mai multe persoane. În cele două autocare s-ar fi aflat, potrivit unor surse, peste 60 de persoane.

Centrul Infotrafic transmite că până acum au fost raportate 3 persoane rănite. Traficul auto este oprit în zona accidentului. 

„Din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi - Alexandria, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Teleorman. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulaţia a fost deviată către DJ 503 prin Videle", precizează Centrul Infotrafic.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe”, precizează ISU Teleorman, conform Agerpres. 

Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD. 

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri