Urmărire cu focuri de armă în Teleorman, după ce un șofer pe un buldoexcavator a încercat să lovească mașina de poliție

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Urmărire cu focuri de armă în Teleorman. Un individ care conducea un buldoexcavator a încercat să lovească de mai multe ori o autospecială de poliție. Ca să-l oprească, agenții au tras mai multe focuri de advertisment. Șoferul a reușit însă să fugă.

ACTUALIZARE 14.00 Şoferul buldoexcavatorului care a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciale de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, s-a prezentat singur la Poliţia Alexandria, informează, luni, IPJ Teleorman.

"Bărbatul s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Alexandria (bărbat în vârstă de 57 de ani, din Alexandria). A fost testat cu aparatele alcooltest şi drugtest, rezultatele indicând faptul că nu se află sub influenţa alcoolului/substanţelor interzise. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca bărbatul să fie audiat", precizează IPJ Teleorman.

----------------------------------------------------------------------------

După ce a distrus mai multe culturi de mazăre, șoferul a încercat să lovească autospeciale de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, informează, luni, IPJ Teleorman.

Pe un teren accidentat, în afara localităţii, şoferul a a abandonat buldoexcavatorul şi acum este căutat poliţişti.

"În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană", precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii au plecat în urmărirea buldoexcavatorului, în vederea opririi, însă şoferul de pe utilaj a încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească.

"În extravilanul localităţii, terenul accidentat nu a permis urmărirea acestuia, ulterior vehiculul fiind abandonat pe câmp de către conducătorul auto şi găsit de poliţişti. La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia", mai anunţă IPJ Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri