Video Accident grav în București. O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat după ce a fost lovită de o mașină

Data publicării:
ambulanta rasturnata
Ambulanţa SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braţ, se îndrepta către Spitalul Universitar. FOTO: Captură Digi24

O autospecială SMURD care transporta un pacient la spital s-a răsturnat, duminică după-amiază, după ce a fost implicată într-un accident rutier, fiind lovită de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat în ambulanţă alături de acesta, dar şi un copil aflat în autoturism au fost duşi la spital, transmite News.ro.

În jurul orei 17:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Şos Panduri-Calea 13 Septembrie, în care au fost implicate un autovehicul şi o ambulanţă SMURD.

Ambulanţa SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braţ, se îndrepta către Spitalul Universitar dinspre strada Tudor Vladimirescu şi a fost lovită de un autoturism. Potrivit autorităţilor, ambulanta circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

În urma impactului autospeciala s-a răsturnat pe o parte. Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov au declarat pentru News.ro că pacientul şi un paramedic aflată alături de acesta au fost răniţi, fiind duşi la spital.

De asemenea, un copil aflat în autoturism a a fost rănit, fiind dus la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama lui.

Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Au fost aplicate restricţii pe Şoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer şi benzile 1 şi 2 pe Calea 13 Septembrie către Şos. Progresului.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri