Accident grav în Caraș-Severin. O fată de 14 ani și-a pierdut ambii părinți după ce mașina lor a intrat într-un autocar

Data actualizării: Data publicării:
accident caras-severin
Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin. FOTO: expressdebanat.ro

O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Caraş-Severin, între o maşină şi un autocar. Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, transmite News.ro.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin.

„Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate. Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.Spre Grădinari a fost trimis şi ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri acţionează pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.

De asemenea, poliţiştii spun că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri