Accident grav în Satu Mare. Un copil de 13 ani, mama și bunica lui au murit, după ce mașina lor a căzut într-un canal

Data publicării:
accident satu mare
Trei persoane au murit, după ce au căzut cu mașina într-un canal. FOTO: presasm.ro

Trei persoane au murit, după ce au căzut cu mașina într-un canal. Accidentul s-a produs în localitatea Băbăşeşti, din judeţul Satu Mare.

Accidentul s-a produs în localitatea Băbăşeşti din judeţul Satu Mare.

O femeie, fiul ei, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, iar o fată, în vârstă de 17 ani, a reușit să iasă din mașină.

Cei patru se îndreptau spre Halmeu dinspe Turț, iar la volanul mașinii se afla mama, în vârstă de 40 de ani, care, din motive necunoscute, a pierdut controlul mașinii.

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă. Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri