Accident grav în Vrancea: Cinci răniți, dintre care trei sunt copii

Data actualizării: Data publicării:
smurd-accident
Foto: ISU

Cinci persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, pe drumul naţional DN 2D, în localitatea Valea Sării, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Valea Sării a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma coliziunii, cinci persoane au suferit vătămări, două dintre ele fiind încarcerate. Printre victime se află şi trei minori, cu vârste între 8 şi 9 ani", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, toate victimele provin dintr-un singur autoturism implicat în accident.

"Într-unul dintre autoturismele implicate în accident au fost identificate două femei, una de 43 şi alta de 47 de ani, care au fost scoase cu ajutorul pompierilor. În acelaşi autoturism, pe bancheta din spate, se aflau trei minori. Echipajul SMURD a preluat o femeie de 47 de ani, cu politraumatisme, în vederea transportului la spital, iar cealaltă a fost preluată de un echipaj SAJ. De asemenea, echipajele SAJ Vrancea au preluat alte două victime, doi copii în vârstă de 8 şi 9 ani, iar al treilea copil a fost preluat de un echipaj SMURD", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cătălina Duţă.

În prezent, pe DN 2D traficul este blocat pe sensul Focşani -Valea Sării.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri