Accident grav pe drumul dintre Bucureşti şi Giurgiu

Data publicării:
masini trafic politie rutier FB

Doi oameni au murit, alţi doi au fost răniţi grav, iar circulaţia a fost blocată aproape două ore. Un autoturism scăpat de sub control a pătruns pe contrasens şi a izbit lovit frontal o maşină. Bărbatul aflat la volanul autoturismului care circula regulamentar şi pasagerul său şi-au pierdut viaţa. În accident a fost implicat şi un microbuz. Şoferul unui TIR a preferat să se răstoarne cu camionul în şanţ decât să intre în plin în maşinile care s-au ciocnit în faţa sa.

Drumul Naţional 5, şoseaua care leagă Capitala de oraşul Giurgiu. Un apel la 112 dă alarma: două autoturisme, un microbuz şi un TIR au fost implicate într-un accident.

Marian Popescu, poliţist: „Pe fondul altor preocupări, şoferul Skodei care circula dinspre Giurgiu, pierde controlul volanului, intră pe contrasens, loveşte frontal Loganul care venea din sens opus, dinspre Bucureşti”

Şoferul şi pasagerul din maşina care circula regulamentar au murit pe loc. Omul care a provocat accidentul şi persoana care se afla în dreapta sa au ajuns în stare gravă la spital.

În microbuz erau şase oameni, toţi cetăţeni bulgari. Nimeni nu a fost rănit. Şoferul autocamionului a fost şi el transportat la spital pentru investigaţii. Oamenii legii încearcă să afle acum dacă şoferul vinovat a adormit la volan sau era atent la ecranul telefonului mobil în clipa în care a intrat pe contrasens. Din cauza accidentului, traficul între Bucureşti şi Giurgiu a fost blocat vreme de aproape două ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri