Accident incredibil în Brăila. O femeie de 81 de ani a scăpat miraculos cu viața după ce o mașină s-a răsturnat peste ea

Data publicării:
GDKbpBk6Z8U4LlQDAC8tjfSsZSFwbmdjAAAF-ezgif.com-video-to-gif-converter

Două maşini s-au ciocnit, miercuri, într-o intersecţie din Brăila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit nişte scări şi s-a răsturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Brăila, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şcolilor din municipiul Brăila, ar fi pătruns în intersecţia cu Bulevardul Independenţei şi a lovit un alt autovehicul ce se deplasa pe bulevard dinspre Calea Călăraşilor, condus de o femeie de 41 de ani, din localitate.

„În urma impactului, autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat şi a lovit o femeie de 81 de ani, din Brăila, ce se afla în calitate de pieton pe trotuar”, a transmis sursa citată, conform News.ro.

În imaginile care au surprins momentul impactului se vede cum maşina care a ajuns pe trotuar loveşte nişte scări şi se răstoarnă peste o femeie, deşi aceasta a încercat să se ferească. Femeia a fost rănită, fiind transportată la spital.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero, urmând a le fi recoltate mostre biologice la spital.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri