Accident mortal provocat de un şofer care transmitea live pe Facebook

Data publicării:
accident live FB
Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe o reţea de socializare

Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe o reţea de socializare. Un bărbat care gonea cu 180 de kilometri la oră a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit, pe contrasens, de un alt autoturism.

Impactul i-a fost fatal şi unei fetiţe de doar nouă ani, care s-a stins din viaţă în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Alte patru victime au fost transportate de urgenţă la spital în stare gravă.

Tragedie rutieră în această seară pe un drum naţional din Timiş. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia a lovit în plin spatele unui tractor, apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu putere de o altă maşină. În urma impactului devastator, şoferul care făcea live cu telefonul în timp ce zbura pe şosea cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, a fost proiectat prin parbriz şi a murit instantaneu. Un pasager al tractorului implicat în accident s-a speriat atât de tare încat a intrat în stare de şoc.

Atanasie Iosif Kilosof - pasager în tractor: „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”.

Printre victimile gravului accident se află şi o fetiţă în vârstă de doar nouă ani, pe care medicii au încercat în zadar să o salveze.

Petru Rumega - comisar şef la Poliţia Timiş: „Pe drumul national 59, a avut loc un grav accident în care au fost implicate 3 vehicule, 2 autoturisme şi un tractor. În urma accidentului, două persoane au decedat”.

Ceilalţi patru pasageri ai maşinilor implicate în coliziune se află la spital în stare gravă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri