Sari la conținut

Accident pe Autostrada Soarelui: o persoană a murit

Un autocar și un autocamion a fost implicate în această dimineață într-un accident rutier pe A2. Șapte călători și doi șoferi se aflau în autocar. În camion se aflau două persoane.

Cătălin Bocai, comisarul şef al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 că „în urma accidentului deosebit de grav o persoană a decedat și alte trei au fost rănite grav”.

El a precizat că persoanele rănite au fost transferate de către SMURD la spital.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier pe sensul către Bucureşti al autostrăzii Soarelui este oprit în zona kilometrului 69 din cauza accidentului.

„Până la reluarea traficului, autovehiculele rămase în coloană, de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, vor trece dirijat, de locul producerii accidentului, spre capitală”, precizează Centrul Infotrafic.

„Se estimează că în aproximativ o jumătate de oră circulația rutieră să fie reluată”, a precizat comisarul Cătălin Bocai.

„Se menține devierea pentru traficul ușor pe ruta Drajna-DN3A-Lehliu, de unde se reintră pe A2, iar pentru traficul greu pe ruta Drajna-Călărași DN21, respectiv DN3-Lehliu-Autostrada Soarelui”, a precizat șeful Infotrafic.