Aniversare. Ce-i urează liderii social-democrați lui Traian Băsescu. Premierul i-a trimis un buchet de crini

Data publicării:
crini ponta

Actualizare 15.20. Crin Antonescu a declarat că-i urează președintelui „La mulți ani, cum se urează fiecărui om atunci când îi vine rândul. El a adăugat că i-a trimis șefului statului un buchet de flori, „așa cum se procedează”.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a spus că îi urează lui Traian Băsescu „toate cele bune”, „multă sănătate” și „mult succes în funcția de președinte al României, care nu este deloc ușoară”. El a mai spus că i-a trimis președintelui un buchet de trandafiri portocalii.

___________________________

„Sănătate, ce să-i urez?”, a răspuns premierul Victor Ponta președintelui, întrebat de jurnaliști. În ceea ce privește un eventual cadou, șeful Executivului a explicat că de acest aspect de ocupă serviciul de protocol, însă nu s-a abținut să facă o glumă, cu referire la candidatul USL la Cotroceni: Întrebat dacă îi va trimite flori președintelui, premierul a răspuns: „Crini”.

Ulterior, a fost trimis un buchet de crini din partea Guvernului pentru președinte.

Liviu Dragnea îi urează șefului statului „La mulţi ani şi multă sănătate” și, întrebat dacă i-a trimis flori, vicepremierul a răspuns: „Da, un buchet de trandafiri roșii, așa cum am primit și eu (din partea președintelui – n.r.)”.

Adrian Năstase nu a vrut să-i facă o urare specială, argumentând: „Sunt convns că va avea ceea ce merită”.

„Ca om, îi urez toate cele bune. În rest, eu sunt muţumit de cooperarea instituţională cu domnul preşedinte Băsescu. Nu am ce să-i reproşez. I-am trimis aşa cum îmi trimite şi domnia sa un buchet frumos de trandafiri ca respect şi ca apreciere pentru preşedintele statului român”, a spus, pe de altă parte, Valeriu Zgonea.

Urările au venit cu sutele de la cetățeni obișnuiți pe contul oficial de Facebook al lui Traian Băsescu, „Alături de președintele nostru”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri