Antonescu: Băsescu nu avea cum să lipsească din campanie

Data publicării:
07122012 20antonescu-37463

„Suntem la câteva ore înainte de sfârșitul campaniei și doresc să adresez un mesaj de încheiere tuturor cetățenilor, cu precădere candidaților, susținătorilor și votanților USL.

Azi se împlinesc doi ani de la momentul în care s-a născut ideea formării acestei alianțe. În aproape doi ani, construcția s-a născut, a crescut, s-a confruntat cu momente politice importante, a dat bătălii electorale. E evident că cea mai importantă va avea loc duminică și că de ea depinde nu doar viitorul USL, ci al României pe o durată de cel puțin patru ani”, a declarat Crin Antonescu.

„În desele sale ieșiri, Băsescu a acuzat faptul că e implicat de noi în campanie. Nu l-am implicat, nu avea cum lipsi. Adevărul e că într-adevăr, dacă pentru noi 2012 e anul victoriei, victroria e una împotriva regimului Băsescu, a oamenilor săi, a modului lor de face politică, de a se raporta la cetățeni, de a fi. Chiar dacă o neagă Băsescu sau nu, acest vot va fi legat și de el și de oamenii săi. Când vorbim de victorie până la capăt, e cea împotriva regimului Băsescu”, a subliniat el.

„Mulți sunt nemulțumiți de campanie, că nu a fost spectaculoasă, că nu a adus mari șocuri. A fost o campanie bună, pentru că peste tot am discutat direct cu zeci de mii de oameni, despre proiectul nostru România puternică, despre viitorul fiecărui om. Pot spune că la doi ani de la formarea USL și la șapte luni de la preluarea guvernării, îi putem privi pe oameni în ochi și le putem spune că ne-am ținut de cuvânt”, consideră Antonescu.

„Ne-am ținut de cuvânt în legătură cu trăinicia, onestitatea construcției politice. Indiferent cât a încercat Băsescu, au încercat oamenii săi, instituțiile sub controlul său să fim dezbinați, nu au reușit”, a subliniat el.

„Am câștigat bătălia localelor, am înlocuit guvernele incompetente Boc și Ungureanu, am câștigat politic bătălia referendumului și acum trebuie să câștigăm categoric parlamentarele”, a spus Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri