Atac la mall în Brăila. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni. 10 răniți

Data actualizării: Data publicării:
mall braila

Martorii spun că totul a fost intenționat și că șoferul ar fi fost sub influența drogurilor. Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional.

ACTUALIZARE. Sunt 10 răniți în urma acestui incident. 

ACTUALIZARE. Șoferul avea permis din luna februarie 2018. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină.


ACTUALIZARE. Crește bilanțul atacului în serie din Brăila. Numărul răniților a ajuns la 9.


ACTUALIZARE. Șapte persoane au ajuns la spitalul din Brăila în urma acestui incident, a spus la Digi24 Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila. Este vorba despre patru adulți și doi copii, în vârstă de 11, respectiv 13 ani, a precizat aceasta. Șase dintre aceștia au traumatisme cranio-cerebrale, dar sunt în stare stabilă. Acum li se fac mai multe investigații.

În stare foarte gravă este bărbatul înjunghiat, a șaptea victimă, care este acum în sala de operație.


Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital, potrivit ISU. Unul dintre răniți, în stare gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD.

Din primele informații, bărbatul s-a certat cu un alt bărbat pe care l-ar fi înjunghiat, apoi i-ar fi luat mașina și a mers la mall-ul din Brăila, unde a intrat într-un grup de oameni. În drumul său, pe șoseaua de centură, a lovit alți doi pietoni.

Cei cinci răniți sunt persoana înjunghiată, cei doi pietoni loviți pe șoseaua de centură și doi oameni loviți în parcarea mall-ului.

Potrivit poliției, cel care a provocat incidentele este un bărbat de 20 de ani. Acesta a fost prins și reținut de polițiști.

Potrivit unui martor, incidentul a avut loc la o oră de vârf, când în mall se aflau mulți oameni.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri