Bărbat acuzat de tentativă de omor după ce, beat fiind, și-a lovit intenţionat cu mașina o rudă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud este cercetat pentru infracţiunile de tentativă la omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce, beat fiind, a lovit intenţionat cu autoturismul un pieton. Imediat după accident, şoferul a plecat de la locul faptei, fiind depistat în trafic de către poliţişti. Aceştia au constatat că victima este rudă cu şoferul care a provocat accidentul şi că cei doi avuseseră un conflict.

Evenimentele violente au avut loc duminică, pe raza municipiului Bistriţa.

„În urma primelor investigaţii efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistriţa, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenţionat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului. La scurt timp de la sesizare poliţiştii au depistat autoturismul în trafic, pe Drumul Naţional 17, şoferul fiind condus la sediul poliţiei. Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieşind faptul că se afla sub influenţa alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat” informează Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit News.ro. 

Şoferul suspectat că a provocat în mod intenţionat accidentul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis dosar penal şi au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe numele şoferului agresiv a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri