Bărbat împușcat pe stradă în Chiajna. Polițiștii nu au găsit nici atacatorul, nici arma

Data publicării:
masina de politie
O femeie a sesizat polițiștii că a fost amenințată cu arma în trafic, de pasagerii unei mașini, în București. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Polițiștii îl caută pe atacatorul care a împușcat un bărbat pe o stradă din Chiajna, judeţul Ilfov. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Sunt organizate căutări de amploare pentru a da de urma atacatorului, care e încă liber, dar și pentru găsirea armei. Polițiștii vor să afle dacă există legătură între această agresiune și furtul unui pistol, în urmă cu câteva zile, din casa unui fost ofițer SRI. În cazul din urmă, arma nu a fost încă găsită. 

De asemenea, sunt căutate toate persoanele implicate în conflictul de ieri seară.

Polițiștii au deschis dosar penal nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind coordonată de un procuror de la Parchetul Judecătoriei Buftea.

Luni seară, un bărbat a fost împușcat pe stradă, într-un complex rezidențial de lângă București. El a fost transportat la spital.  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri