Bărbat lovit mortal de tren, găsit de polițiști, după ce impiegatul anunțase că au lovit câteva capre

Data publicării:
CFR trenuri călători
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Un bărbat a decedat după a fost lovit, miercuri după-amiază, de un tren de călători între staţiile de cale ferată Pârvu şi Bradu de Sus, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al trenului de călători care circula pe ruta Piatra Olt-Piteşti cu privire la faptul că, între staţiile de cale ferată Pârvu şi Bradu de Sus, ar fi surprins şi accidentat, în terasamentul căii ferate, mai multe capre.

"Poliţiştii au descoperit, cu ocazia cercetării, că a fost lovit şi accidentat mortal şi un bărbat, care a fost descoperit decedat în vegetaţia de pe marginea căii ferate. În continuare se desfăşoară cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei şi a tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a produs", arată IPJ Argeş.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri