Bătaie cu săbii pe stradă. Scandalul s-a mutat pe holurile spitalului județean din Timișoara

Data publicării:
bataie sabii

ACTUALIZARE 13.23. Opt persoane suspectate că au fost implicate sâmbătă într-o bătaie cu săbii pe străzile Timişoarei au fost aduse, în urmă cu puțin timp, în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Șapte persoane, printre care și cel care a comandat atacul, fuseseră reținute pentru 24 de ore.

Incidentul, surprins de camerele de supraveghere ale Unității de Primiri Urgențe de la spitalul județean din Timișoara, este legat de cel se sâmbătă, când trei membri ai clanului Udrea au atacat un alt interlop și i-au înfipt o sabie în umăr.

Această răfuială este, de fapt, o răzbunare, după ce același clan Udrea a ieșit cam șifonat în urma altei altercații mai vechi, petrecute în luna martie, într-un bar din Timișoara.

Această grupare este în vizorul oamenilor legii din 2011, iar polițiștii au efectuat ieri mai multe descinderi la membrii acesteia. În total, 11 persoane au fost ridicate de pe un teren de fotbal, din localitatea Chișoda și au fost duse la sediul DIICOT pentru audieri.

Suspecții sunt bănuiți de tâlhărie, de tentativă de omor, de vătămare corporală deosebit de gravă, dar și de contrabandă și șantaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri