Cauzele morţii românului bătut în Ungaria: Polițiștii au căzut cu genunchii pe burta lui

Data publicării:
ungaria deces

Foarte important în acest caz pare a fi raportul întocmit de medicii de pe ambulanța care a sosit de urgență la postul de poliție din Izsák.

În acest raport este precizat că bărbatul a fost găsit cu foarte multe răni sângerânde și cu lovituri puternice pe abdomen și pe spate.

Cardele medicale i-au întrebat pe anchetatori despre acest răni, iar aceștia au spus că bărbatul a opus rezistență, s-a luptat cu ei, iar polițiștii au căzut cu genunchii pe abdomenul său.

În raport, medicii au precizat că anchetatorii aveau în jur de 100-110 kilograme.

În plus, se precizează în raport că, nici dacă ar fi fost transportat la spital, bărbatul nu ar mai fi putut salvat din cauza hemoragiei interne masive.

Autoritățile ungare nu au exprimat o poziție clară cu privire la decesul bărbatului, dar familia victimei a intentat deja un proces în care i-a chemat în instanță pe angajatorul bărbatului și pe polițiștii care s-au ocupat de acest caz.

Șeful Poliției din Ungaria a precizat că cei doi polițiști implicați în acest dosar au fost demiși, sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, iar superiorii lor pe linie locală au fost destituiți din funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri