Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au aflat că o ambulanță a rămas blocată în zăpadă

Data actualizării: Data publicării:
oameni in ambulanta
Ce au făcut niște tineri care petreceau într-un sat din Vaslui când au auzit că o ambulanță a rămas blocată în nămeți. FOTO: Facebook Radu Roxana

Un echipaj medical de pe o autospecială a Ambulanţei Vaslui rămasă blocată în zăpadă a fost ajutat de un grup de tineri aflaţi la o petrecere în zonă.

Salvarea a fost solicitată în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a ajuta o femeie de 37 de ani care se simţea rău.

Ambulanța a rămas blocată la aproximativ un kilometru distanţă de satul Ghergheleu, iar echipajul medical a anunţat pacienta că va întârzia. Atunci, femeia a cerut ajutorul tinerilor pe care i-a trimis după echipajul medical.

Tinerii au plecat de la petrecere şi au mers aproximativ doi kilometri prin viscol pentru a ajunge la autosanitara blocată.

"Viaţă de ambulanţă... Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă iţi vine sa zici 'Doamne, hai că nu suntem pierduţi!'.

Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru ca a primit educaţie de la părinţi. Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo băieţi! Vă mulţumim!", a scris pe pagina sa de Facebook asistenta Roxana Radu.

Reprezentanţii SAJ Vaslui au transmis că pacienta suferise un atac de panică. Aceasta a fost evaluată şi nu s-a impus transportul său la spital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri