Cetățeanul turc suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1 a fost reținut. Casa i-a fost percheziționată 14 ore

Data publicării:
criminalisti cauta probe pe camp
O femeie de 30 de ani a fost ucisă în urmă cu o lună în casa din cartierul Rahova. Apoi suspectul i-a dus corpul la câțiva kilometri distanță și l-a abandonat lângă autostrada București - Pitești. FOTO: Captură Digi24

Principalul suspect în cazul femeii omorâte și abandonate pe câmp a fost reținut după ce a fost audiat toată noaptea. În casa acestuia au fost găsite urme de sânge dar și alte probe importante.

Este vorba despre un cetățean turc, stabilit în România de 20 de ani. Percheziția acasă la el a ținut peste 14 ore.

La percheziții, criminaliștii au găsit probe care să contureze ideea crimei, inclusiv pete de sânge. Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală.

Oamenii care îl cunosc pe cetățeanul turc spun că au văzut-o pe victimă în preajma lui.

Conform anchetatorilor, femeia de 30 de ani ar fi fost ucisă în urmă cu o lună în casa din cartierul Rahova. Apoi suspectul i-a dus corpul la câțiva kilometri distanță și l-a abandonat lângă autostrada București - Pitești.

Dosarul e unul dintre cele mai dificile investigate în ultima vreme. Criminaliștii nu au reușit să o identifice rapid pe femeie, corpul a fost abandonat pe câmp câteva săptămâni înainte de a fi găsit. Pentru a fi siguri, anchetatorii au fost nevoiți să compare ADN-ul victimei cu cel al familiei.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri