COD GALBEN. Vântul va bate cu peste 80 de kilometri pe oră în șase județe

Data publicării:
temp 20judete 200888udt94k07spm8d607rj9c8tc92lko 2068-51197

În intervalul menţionat, în sud-vestul ţării, vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze ce vor depăşi temporar 80 km/h. În zona Munţilor Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali vor fi rafale de 90-100 km/h, iar zăpada deja depusă va fi viscolită. Intensificări ale vântului se vor semnala local şi temporar şi în regiunile sudice, vestice şi centrale.

Cum va fi vremea în această noapte

La noapte va ploua, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, și doar pe arii restrânse în Banat și Crișana. În nordul Moldovei și în zona de munte vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificări îndeosebi în vestul și sudul țării, iar la munte va depăși 100 km/h. Temperaturile minime se vor situa între minus trei și șapte grade.

În Bucureşti, cerul va fi acoperit și va mai ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, iar temperatura minimă va fi în jur de 2 grade.

Cum va fi vremea mâine

Mâine, vremea se menține închisă în sud și est, unde va ploua pe arii extinse. În zona montană și trecător în Moldova precipitațiile vor fi mixte. Spre seară, ploile își vor face apariția și în regiunile vestice, iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va fi alert îndeosebi în sud-vest, unde va depăși 80 km/h la rafală. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între un grad în nordul Moldovei și 15 grade în Dealurile de Vest.

În Bucureşti, cerul va fi acoperit si temporar va ploua, mai ales după-amiaza și noaptea. Vântul va continua să prezinte intensificări. Temperatura maximă va fi de 7-8 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri