Copil învinețit în bătaie de învățător

Data actualizării: Data publicării:
elev

Un învăţător din judeţul Cluj este anchetat penal după ce mai mulţi părinţi s-au plâns că le-a bătut copiii. Totul a plecat de la un băieţel de opt ani care s-a plictisit la repetiţiile pentru serbarea de Ziua Femeii. Dascălul de 48 de ani l-a lovit cu un băţ şi l-a umplut de vânătăi.

Enervat că băieţelul nu avea stare, învăţătorul de la şcoala din Jucu i-a aplicat o corecţie cu băţul. Grav este că dascălul nu lovea un elev pentru prima dată.

Mama elevului agresat: A lovit-o pe o colegă de-a copilului şi copilul a spus „Asta da lovitură!”. După aia l-a lovit pe el. I-a lăsat nişte urme foarte vizibile. E a patra oară când l-a bătut pe copil.

După ce mama băiatului de opt ani l-a reclamat pe învăţător la Poliţie, au prins curaj alţi părinţi care au povestit că şi copiii lor au fost terorizaţi de dascăl.

Părinte: S-a plâns fetița că o bătut-o.
Mama unui copil: Îi amenință că dacă se mișcă pe scaun îi ia de gât și îi aruncă pe fereastră. Îi face boi, îi face măgari și așa mai departe.

Învăţătorul este acum subiect în două anchete: la şcoală şi la poliţie.

Carmen Jucan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: Minorul și mama acestuia s-au prezentat la institutul de medicină legală fiindu-i acordată elevului o zi de îngrijiri medicale. A fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Poliţiştii îl vor anunţa dacă trimit cazul procurorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri