Crima de la coafor. Ieşeanul care şi-a ucis soţia are şanse mari să iasă din comă. El riscă până la 25 de ani de închisoare

Data publicării:
coafor iasi

Medicii spun că evoluţia stării de sănătate a bărbatului este favorabilă. În momentul în care îşi va reveni, acesta va trebui să răspundă la întrebările anchetatorilor. Bărbatul de 41 de ani va fi evaluat şi din punct de vedere psihiatric, pentru a se stabili dacă în momentul în care şi-a ucis soţia a avut sau nu discernământ.

Luna trecută, atacatorul a fost internat pentru dezalcoolizare la Spitalul Socola. Atunci a fost diagnosticat cu agitaţie psihomotorie, agresivitate şi intoxicaţie cu alcool. Medicii spun că i-au prescris un tratament, dar este posibil ca în perioada sărbătorilor barbatul să fi renunţat la medicamente şi să fi consumat alcool în exces după ce a fost părăsit de familie.

În paralel, Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi a început propria anchetă şi urmează să stabilească dacă cei trei copii vor fi încredinţaţi rudelor, sau dacă vor ajunge într-un centru de plasament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri