Crin Antonescu: Vom avea o nouă propunere pentru șefia TVR

Data publicării:
TVR-1

„S-a discutat chestiunea care era pe ordinea de zi, privitoare la situația TVR, apărută în urma fugii grupurilor PSD din Parlament, decizie politică pe care nu am înțeles-o, nici premierul nu a putut să o explice, a pierdut controlul”, a declarat el, despre discuțiile avute cu premierul Victor Ponta.

„Mi-am exprimat speranța că e o situație temporară și am spus că se poate repara printr-o convocare din nou a plenului, vineri. Dacă persoana lui Rareș Bogdan nu era agreată de unii - el oricum a spus că nu mai dorește - o să facem o altă propunere. Victor Ponta a spus că vrea o OUG, eu i-am spus că, din principiu, căutăm limitarea numărului lor. Nu îl putem împiedica pe premier să adopte ordonanța, dar miniștrii liberali nu o vor semna”, a subliniat Crin Antonescu.

„Miniștrii liberali în general sunt oameni foarte serioși, nu amenință. S-a întrerupt ședința, de fapt nu a început, în înțelegere cu premierul, pentru a avea consultarea politică. Nu se joacă nimeni de-a demisia. Probabil va fi încă o ordonanță de urgență în vigoare. Am discutat cu Valeriu Zgonea și am subliniat însă că e important să convocăm toți colegii pentru vineri, ca să rezolvăm civilizat. Cred că PSD-iștii dacă vor, pot”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri