Video&Foto Daniel Chițoiu a fost implicat în accidentul din Argeș, soldat cu doi morți și 2 răniți - UPDATE

Data actualizării: Data publicării:
daniel chitoiu

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, informează Mediafax citând surse din rândul anchetatorilor. Potrivit acestora, fostul vicepremier era la volan, singur în mașină și este în afara oricărui pericol.

ACTUALIZARE 17:10 - Două persoane au murit joi în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

În autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani se aflau încă două pasagere, respectiv pasagera din dreapta faţă, de 73 de ani, din Piteşti, şi o pasageră în spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele două, împreună cu bărbatul de 52 de ani, au fost conduşi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, femeia de 73 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani, a decedat la spital. Totodată, şi bărbatul de 52 de ani, care conducea al doilea autoturism, a fost condus la unitatea medicală, fiind rănit uşor”, a precizat IPJ Argeş.

Actualizare 14:00. Circulația rutieră a fost reluată în zonă pe un fir alternativ.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

Potrivit primelor informații de la fața locului, accidentul ar fi fost produs de șoferul Loganului, căruia i s-ar fi făcut rău și ar fi intrat pe contrasens. 

accident-arges-daniel-chitoiu
Foto: ziarulargesul.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a produs accidentul, urmând ca mecanismul și cauzele producerii acestuia să fie stabilite în urma expertizelor.

accident-arges-chitoiu
Foto: ziarulargesul.ro

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localității Zamfirești, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism.

În urma impactului, o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Sursa foto: ziarulargesul.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri