Video De la restaurante sofisticate, la cluburi și petreceri în Centrul Vechi: Cum s-au distrat bucureștenii în noaptea de Revelion

Data actualizării: Data publicării:
revelion bucuresti
Petrecere de Revelion în Bucuresti, Inquam Photos / Bogdan Buda

A fost o noapte de mare distracție în București, în care restaurantele s-au întrecut în oferte cât mai sofisticate pentru noaptea de revelion și au atras clienții ca un magnet. Muzică, dans, mâncăruri rafinate - toate au fost ingredientele unei nopți de neuitat. Aceeași atmosferă a fost și în Centrul Vechi al Capitalei, plin de mii de turiști și tineri care au petrecut revelionul pe micile străduțe, la terase și în cluburi. 

Muzica a răsunat, iar urările și așteptările de la 2024 au curs necontenit. În centrul Vechi, cei care nu au mai prins locuri libere în restaurante au luat la pas străduțele și s-au oprit acolo unde i-a atras muzica. 

Singura petrecere organizată în aer liber de autoritățile locale în București a fost cea din Parcul Titan, la care au participat peste 40.000 de oameni. Spectacolul a durat 5 ore și i-a încântat pe cei prezenți, care au apreciat atmosfera, artiștii și focul de artificii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri