Video Doi traficanți din Galați au ascuns șapte kilograme de droguri în congelator. Imagini cu momentul în care polițiștii le-au găsit

Data publicării:
droguri
Percheziții la o retea de traficanți de droguri. FOTO: Poliția Română

Polițiștii din Galați au găsit droguri în congelatorul unor traficanți. Pastilele erau păstrate în pungi cu sistem de auto-închidere și apoi, în saci negri de gunoi. Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii spun că, în luna iulie, cei doi au introdus în țară 7 kilograme de amfetamină.

Unul dintre cei doi traficanți a fost prins în flagrant, în timp voia să vândă 4 grame și jumătate de amfetamină, pe care intenţiona să o vândă.

În acest dosar de trafic de droguri, polițiștii și procurorii au făcut percheziții în Galați, Brăila și Dâmbovița. La percheziții au fost găsite 7,1 kilograme amfetamină şi 5 grame de canabis, precum şi suma de 11.000 de lei.

Anchetatorii investighează fapte de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul Antidrog, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi - Serviciul Criminalistic, S.C.C.O. Dâmboviţa, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri