Doi vânători au fost atacaţi de un urs într-o pădure din Bistriția-Năsăud

Data publicării:
ambulanta smurd
Doi bărbaţi au fost atacaţi de urs, ei fiind asistaţi de un echipaj SMURD sosit la faţa locului.

Doi bărbaţi au fost atacaţi de urs duminică în localitatea Milaş, ei fiind asistaţi de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinţa intervine pe raza localităţii Milaş pentru a acorda primul ajutor pentru doi bărbaţi (vânători) atacaţi de urs. Din primele informaţii, aceştia sunt conştienţi, cooperanţi, cu răni la nivelul feţei şi umărului”, a precizat sursa citată de Agerpres.

Potrivit ISU, cei doi au fost coborâţi din zona de pădure de către însoţitori.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 51 de ani, participau la o partidă de vânătoare autorizată, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

„Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc astăzi, 3 decembrie, în urma unei partide de vânătoare. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că doi bărbaţi de 48 şi 51 de ani, din Ţăgşor şi Comlod, care participau la o vânătoare colectivă, autorizată, pe raza unui fond cinegetic, ar fi fost atacaţi şi răniţi de un urs”, a informat IPJ. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri