Dosar penal după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. El a fost testat pentru consum de alcool și droguri

Data actualizării: Data publicării:
masina lui becali in sant
Mașina de lux a lui Gigi Becali, avariată în urma unui accident. Foto: Captură TV Digi24

Poliția a deschis dosarul penal pentru vătămare din culpă după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. După o serie de controverse, a recunoscut că el era la volanul bolidului care a intrat în șanț și a declarat accidentul la Poliția Pantelimon.  

Gigi Becali a fost în miez de noapte la Poliția Pantelimon și a declarat accidentul în care a fost implicat în cursul zilei de ieri. După o serie de controverse, a recunoscut că el era la volanul bolidului care a intrat în șanț. Într-o intervenție pentru Digi24, el a încercat să dea vina pe un alt șofer, dar apoi s-a răzgândit. La secția de poliție, Becali a fost testat pentru consumul de alcool și droguri.

"La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din București, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 -Dobroești. Polițiștii din Pantelimon s-au deplasat la unitatea spitalicească respectivă, pentru continuarea cercetărilor, context în care au identificat victima, respectiv un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localității Dobroești.

În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenței în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative", a comunicat Poliția.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Pantelimon, care au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri