Două fetiţe de trei şi şapte ani, accidentate grav de o mașină scăpată de sub control și care a ieșit de pe șosea

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Două fetiţe cu vârstele de trei şi şapte ani au fost accidentate grav de un autoturism, marţi, în localitatea argeşeană Miceşti.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Miceşti, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localităţii de domiciliu, circulând pe direcţia Miceşti spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara carosabilului şi acroşând două fetiţe”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (SAJ) Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a preluat şi transportat la spital o minoră în vârstă de aproximativ şapte ani, inconştientă, care a suferit multiple traumatisme”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ, fiind şi ea transportată la spital.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri