FOTO. Un tânăr de 19 ani a fost prins cu droguri la vamă. Le ascunsese în papuci de spiriduș

Data publicării:
papuci cu droguri
Tânărul a fost prins în vamă cu 275 de grame de droguri ascunse în papuci de casă. FOTO: Facebook/ Poliția de Frontieră Română

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în vama Urziceni, din judeţul Satu Mare, în timp ce încerca să introducă în ţară 275 grame de droguri ascunse în papuci de casă, informează, miercuri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în România un sătmărean în vârstă de 19 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în România.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, folosind câinele de serviciu Cora. În portbagajul maşinii colegii noştri au descoperit, disimulate într-o pereche de papuci de casă, 275 grame de substanţă psihoactivă (2-MMC). Substanţa descoperită a fost ridicată de către poliţiştii de frontieră şi predată lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare în vederea expertizării”, precizează ITPF.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare informează că au dispus reţinerea acestuia pentru efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Tânărul a fost prezentat Tribunalului Satu Mare care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri