Inconștiență la volan: Un șofer din București a intrat pe Transalpina, deși e închisă. A avut nevoie de ajutor ca să iasă de pe drum

Data actualizării: Data publicării:
transalpina
Şoferul, în vârstă de 39 de ani, bucureştean, a fost identificat pe DN 67 C - Transalpina. FOTO: Shutterstock

Un şofer din Bucureşti a fost amendat şi are dreptul de a conduce suspendat pentru 60 de zile, după ce, duminică, a intrat cu autoturismul pe Transalpina, drum care în această perioadă a anului nu este deschis circulaţiei, din cauza zăpezii. De altfel, şoferul nu a putut ajunge la destinaţie, el fiind scos de pe drum cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire, transmite News.ro.

Şoferul, în vârstă de 39 de ani, bucureştean, a fost identificat pe DN 67 C - Transalpina, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci.

„Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinaţia dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în staţiune”, anunţă Poliţia judeţeană Gorj.

Poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, în cuantum de 1.160 de lei, iar şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Poliţia face apel la şoferi să respecte regulile de circulaţie, subliniind că există situaţie în care ignorarea acestora pune în pericol vieţile lor şi a celor din jur.

Circulaţia este oprită duminică pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, din cauza viscolului.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri