Mesajul lui Ghiţă ciobanul, după comentariile la fotografiile cu familia premierului: „Fac poze cu toate oile, dapăi cu oamenii”

Data publicării:
ponta ghita crop-1

„Dragi pretini care v-aţi supărat pe mine, io nu fac politică, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, dapăi cu oamenii :)) îmi pare rău că sunteţi năcăjiţi pe mine vă aştept pă toţi la Jina!”, a comentat Ghiţă ciobanul, pe Facebook, răspunzând criticilor care i-au fost aduse de cei care au văzut pozele postate în urma vizitei la Jina a familiei premierului.

În 29 decembrie, Victor Ponta şi familia sa au fost la Jina (Sibiu), unde au mâncat alături de primarul localităţii şi de Ghiţă Ciobanul.

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook a şefului Executivului, cu menţiunea că nu e o greşeală şi că, dacă ia masa "cu "acest" Ghiţă, sigur nu se supără Crin!".

"Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pentru ospitalitate!", scrie Ponta, mesajul fiind însoţit de patru fotografii în care apar premierul, soţia sa, Daciana Sârbu, cei doi copii ai săi şi Ghiţă Ciobanul.

Premierul a postat şi un post scriptum: "Chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeală a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu "acest" Ghiţă sigur nu se supără Crin!".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri