O ambulanță în care se afla o gravidă, implicată într-un accident

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-14-15h14m56s7

Şoferul Salvării nu a reuşit să evite o maşină care i-a tăiat brusc calea. În urma impactului, doar şoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit. Femeia însărcinată care era în ambulanţă a născut două ore mai târziu, la spital.

Camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă au surprins impactul. Şoferul ambulanţei susţine că, într-o clipă, i-a apărut în faţă un autoturism. N-a mai apucat să-l evite.

„Cel cu care m-am accidentat mergea în același sens cu mine. A tras dreapta, eu crezând că îmi dă prioritate, că aveam semnalele acustice si luminoase în acţiune, după care a virat stânga brusc. L-am lovit, ce era să fac”, a povestit el.

În ambulanţă era o femeie însărcinată, care intrase în travaliu. Imediat, o altă Salvare a preluat-o şi a dus-o în siguranţă la spital, unde a şi născut.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 70 de ani, s-a ales însă cu răni la cap şi a fost internat. „Pacientul are un traumatism cranio-cerebral închis, are o escoriație şi e uşor confuz”, a spus un medic.

Bărbatul care a provocat accidentul a rămas fără permis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri