O femeie a primit despăgubiri de 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un cui, în parcarea unui magazin din Cluj

Data actualizării: Data publicării:
femeie in parcare
Femeia a mers la magazinul de bricolaj, iar în parcare s-a împiedicat de un diblu metalic de dimensiunea unui cui și a căzut. Foto: Shutterstock

O femeie din Cluj a primit despăgubiri de 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un cui, în parcarea unui magazin de bricolaj, a căzut și și-a spart nasul.

Femeia a mers la magazinul de bricolaj, iar în parcare s-a împiedicat de un diblu metalic de dimensiunea unui cui și a căzut.

În urma incidentului, ea și-a rupt nasul și și-a luxat umărul drept, așa că a avut nevoie de mai mute zile de îngriiri medicale. A purtat orteză aproape trei săptămâni și a mers la ședinte de kinetoterapie pentru șase luni.

Femeia a dat în judecată magazinul și a cerut daune morale în valoare de 200.000 de euro, însă judecătorii au redus suma la 20.000 de euro.

Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Reprezentanții magazinului susțin că dacă femeia ar fi fost mai atentă și dacă ar fi respectat regulile de circulație din parcare nu s-ar fi ajuns la această situație.

Cu toate acestea, judecătorii îi contrazic și spun că la acel moment nu existau culoare speciale de deplasare pentru pietoni în parcarea magazinului.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri