O femeie care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă

Data actualizării: Data publicării:
cainele ted langa politistul cu care lucreaza
O femeie care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă.

O femeie de 33 de ani din judeţul Vrancea, căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsită cu ajutorul câinelui de urmă Ted, într-o zonă cu vegetaţie înaltă. Femeia a fost încredinţată familiei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a transmis că poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 11:30, despre faptul că o femeie de 33 de ani din comuna Garoafa, satul Străjescu, a plecat de acasă în cursul serii trecute şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au început căutările, alăturându-li-se câinele de urmă Ted.

La circa 30 de minute, Ted i-a condus pe poliţişti într-o zonă izolată cu vegetaţie înaltă, unde femeia a fost găsită teafără, dar într-o stare avansată de deshidratare. Femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată familiei.

femeie 1
Femeia dispărută a fost găsită într-o zonă cu vegetaţie înaltă.

Ted are 8 ani şi sub coordonarea conductorului, agentul şef de poliţie Gabriel Boldeanu, face parte din colectivul IPJ Vrancea din anul 2016, când avea vârsta de 6 luni, potrivit News.ro.

În anul 2017 a absovit cursul de calificare la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, cu specialitatea căutare urme de miros uman şi de atunci a dus la bun sfârşit, cu succes, nenumărate misiuni la care a participat.

caine femeie
Câinele Ted și polițistul cu care lucrează.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri