Și-a abandonat lucrurile într-un hotel din Piatra-Neamț și a dispărut. Poliția face apel pentru găsirea unei tinere

Data publicării:
tanara disparuta
Tânăra este dată dispărută după ce şi-a abandonat lucrurile într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamţ şi nu a mai revenit Foto: IPJ

O tânără în vârstă de 31 ani, din judeţul Bacău, este dată dispărută după ce şi-a abandonat lucrurile într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamţ şi nu a mai revenit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Sesizarea către autorităţi a fost făcută de reprezentanţii hotelului după ce femeia nu a făcut chek-out-ul pe data de 30 septembrie, atunci când expira durata şederii.

Familia tinerei şi-a dat abia acum acordul de mediatizare a dispariţiei, astfel că poliţiştii cer sprijin public pentru a afla informaţii despre acest caz.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către reprezentantul unei unităţi de cazare din Piatra-Neamţ cu privire la faptul că Ema-Maria Doboş, în vârstă de 31 ani, din judeţul Bacău, a plecat din unitatea de cazare la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalităţile de check-out, lasându-şi bunurile personale în camera unde a fost cazată", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Tânăra are 1,72 metri înălţime, păr lung, şaten, prins în coc.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămaşă din jeans de culoare bleu, purtând încălţăminte de culoare albă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri