O femeie din Câmpina a fost arestată după ce şi-ar fi ucis concubinul. Bărbatul a fost găsit în scara blocului

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu catuse la maine
O femeie de 46 de ani din Câmpina a fost arestată după ce şi-ar fi ucis concubinul. Foto: Profimedia

O femeie în vârstă de 46 de ani din Câmpina, judeţul Prahova, a fost arestată preventiv sub acuzaţia că şi-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă. Trupul bărbatului a fost găsit în scara blocului. Cuplul era cunoscut drept unul cu probleme, vecinii sunând în repetate rânduri la Poliţie din cauza scandalurilor pe care cei doi le făceau.

Crima a avut loc vineri dimineaţă. La ora 7:45 o persoană a sunat la Poliţie anunţând că în scara unui bloc din municipiul Câmpina se află o persoană inconştientă. Poliţiştii au găsit un bărbat de 50 de ani, înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui. Acesta era decedat, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Principalul suspect este concubina victimei, o femeie de 46 de ani, surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi aveau o relaţie conflictuală şi că vecinii sesizaseră, în repetate rânduri, că din locuinţa celor doi se auzea scandal.

În urma audierii şi a administrării probatoriului suspecta a fost reţinută, ulterior judecătorii emiţând mandat de arestare preventiv pe numele acesteia.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri