O femeie din Timișoara a fost violată în casa scării blocului în care locuiește

Data actualizării: Data publicării:
femeie suparata
Foto cu caracter ilustrativ: Getty Images

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost violată în casa scării blocului unde locuieşte, în Timişoara. Agresorul, un bărbat de 54 de ani, a urmărit-o pe stradă şi a intrat peste ea în apartament. Victima a încercat să scape şi a ieşit pe casa scării, însă acolo a fost imobilizată de bărbat.

„În data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timişoara şi a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reuşit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o şi, prin constrângere fizică şi psihică a întreţinut un act sexual cu aceasta împotriva voinţei sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Agresorul a fost prins imediat de poliţişti. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol şi violare de domiciliu, în urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Timişoara.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri