Pasagerii unui avion au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas la sol, în Suceava

Data actualizării: Data publicării:
Avioane pe aeroportul din Suceava.
Pasagerii unui avion au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas la sol, în Suceava. Foto: Facebook / Aeroportul Stefan cel Mare Suceava

Momente de panică, sâmbătă la amiază, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, după ce pasagerii au început să leșine într-un avion rămas blocat pe pistă din cauza unei defecțiuni tehnice. Oamenii au fost ținuți închiși în aeronavă, fără aer condiționat, în timp ce afară era foarte cald, scrie stirisuceava.net.

Este vorba despre avionul Wizz Air care a făcut dimineață cursa Luton - Suceava și era programat să plece înapoi spre Luton. Pasagerii au fost îmbarcați, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecțiuni tehnice.

Pasagerii au fost ținuți închiși aproape o oră în aernoavă, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă. Un martor a povestit pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicație, au vorbit urât și au ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

O persoană a leșinat la bord și a primit îngrjiri de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia atunci au fost deschise ușile aeronavei și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri