Un copil de 14 ani s-a înecat în Dunăre. Pompierii l-au găsit după 20 de minute de căutări

Data actualizării: Data publicării:
isu pompieri lac barca pneumatica smurd
Foto: ISU Giurgiu

Un copil de 14 a murit înecat în Dunăre, în zona localității Gostinu, județul Giurgiu. Pompierii au fost chemați printr-un apel la 112 unde se anunța că un adolescent a dispărut în apă. Echipajele ISU l-au găsit pe băiat după 20 de minute și l-au adus la mal, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul.

„În urma unui apel 112, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit, în această după-amiază, pentru căutarea unui copil de aproximativ 14 ani, posibil înecat în Dunăre, în zona localității Gostinu. La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și autospeciala cu scafandri”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

La fața locului a fost prezent și un elicopter SMURD.

Scafandrii au început operațiunile de căutare în zona indicată de cetățenii prezenți la fața locului și, după aproximativ 20 de minute, au găsit copilul. Acesta a preluat de echipajele medicale, însă, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri