Program pentru distracție. Teatru, concerte, expoziții

Data publicării:
18022013 20posteuca-50131

Astăzi, la început de săptămână, mergeţi la teatru. „Îngropaţi-mă de după plintă" este piesa de teatru ce se învârte ca pământul în jurul soarelului, după Mariana Mihuţ. O poveste despre dragoste şi ură, despre iertare şi tandreţe. Biletele se găsesc la Teatrul Bulandra la sala Liviu Ciulei, pentru ora 18:30.

Marţi, piesa „Act veneţian”, scrisă de Camil Petrescu, se joacă la teatrul Nottara. Povestea are loc în Italia secolului 18, iar autorul reuşeşte să creeze o tensiune dramatică şi stări conflictuale destul de puternice. Pentru o seară în căutarea iubirii adevărate, mergeţi la Teatrul Nottara, la sala Horia Lovinescu de la ora 19.30.

Miercuri, balerinii Imperial Ice Stars aduc la București, „Lacul Lebedelor pe gheaţă”, de la ora 16 şi de la ora 20, la Sala Palatului. Un spectacol uimitor care a impresionat sute de mii de spectatori, din Singapore până la Londra.

Joi, de la ora 21, Travka, Ţapinarii şi Fără Zahăr concertează la Silver Church, în spectacolul „Dragobete for you”. Şi tot joi, Florin Chilian susţine primul concert din acest an la Hard Rock Cafe, de la ora 21.

Evenimente din toate colţurile ţării

Miercuri, la Iași, piesa „Trei surori" se joacă de la ora 19, la Teatrul Naţional, iar joi, în Brașov, la centrul cultural Reduta, are loc piesa „Caramitru Mălăiele câte-n lună şi în stele”.

La Constanţa, pe 21 februarie, în club Doors, ajung Adrian Artan şi trupa Partizan.

La Timișoara, într-o expoziţie eveniment „Goya cronicarul tuturor războaielor” pot fi văzute, la Muzeul de Artă, 82 de gravuri ale pictorului spaniol.

Puteți găsi mai multe evenimente pe pagina de Facebook 24inOras.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri