Scandal în jurul acestui SUV cu numere de MAI

Data publicării:
masina1

Mai multe fotografii postate pe Facebook, cu o maşină de teren intrată pe plaja din staţiunea Olimp, le-au atras atenţia poliţiştilor, iar şoferul vinovat are de plătit amenzi de ordinul zecilor de mii de lei. Maşina e folosită de prefectul de Gorj, dar cel care a încălcat legea e şoferul demnitarului. De vină ar fi ... vântul.

Autoturismul de teren, cu numere MAI, a fost fotografiat pe plaja din Olimp, la câţiva metri apă. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar poliţiştii au aflat că SUV-ul e folosit de prefectul de Gorj, care a participat zilele acestea la o întâlnire a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, organizată la Neptun. Gheorghe Paraschivu nu a putut fi contactat pentru explicaţii. Acestea au venit de la mâna dreaptă a prefectului.

Sorin Arjoca, subprefectul de Gorj: „Şoferul a crezut că, poate asfaltul este acoperit cu nisip datorită vântului a mers mai departe, a văzut că nu mai este niciun drum, a oprit, i-a spus domnului prefect că trebuie să întoarcă”.

În acest loc a ajuns şoferul rătăcit al prefectului de Gorj, care mai mult ca sigur şi-a dat seama că aici se termină şoseaua şi intră pe nisip. Chiar şi aşa a luat decizia să-şi continue drumul pe plajă până aproape de apă.

O decizie care îl va costa scump pe şoferul prefectului.

Dragoş Angelescu, viceprimarul municipiului Mangalia: „Nu este normal nici dacă e maşina de MAI, decât dacă era într-o misiune oficială şi era o urgenţă. Se va proceda la sancţionarea contravenţională cu o amendă cuprinsă între 10 şi 20.000 de lei.”

În plus, şoferul mai are de achitat şi o amendă de 10.000 de lei, primită de la Inspectoratul de Poliţie Constanţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri