Sari la conținut

Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost reluată parțial

Centrul Infotrafic anunţă că A2 a fost închisă, începând cu ora 19:00, din cauza viscolului. Autostrada a fost redeschisă pentru 45 de minute pe tronsonul Feteşti Constanţa. După care a fost restricţionat, din cauza viscolului, sensul către Constanţa.

drum inzapezit blocat iarna zapada

ACTUALIZARE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 22:45 traficul rutier a fost restricţionat pe A2 tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, din cauza viscolului.

Precizăm că pe autostrada Bucureşti – Constanţa ninge viscolit şi vizibilitatea este extrem de scăzută. Pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru a permite curăţarea suprafeţei carosabile în mod eficient traficul pe A2 rămăne restricţionat.

ACTUALIZARE. Traficul a fost reluat, marţi noapte, la ora 22:00, pe A2, tronsonul Feteşti - Constanţa, pe sensul către litoral, precum şi pe A4 Ovidiu - Agigea, pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, relatează News.ro

IGPR anunţă că, marţi seara, circulaţia pe A4 Ovidiu - Agigea a fost reluată în ambele sensuri.

De asemenea, a fost reluat traficul şi pe A2, pe sensul către litoral, dar controlat de către echipajele Poliţiei Rutiere.

Potrivit Infotrafic, mai sunt închise din cauza viscolului şi a zăpezii următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

DN 3 BRĂNEŞTI (JUDEŢUL ILFOV) - FUNDULEA - CĂLĂRAŞI ;

DN31 CĂLĂRAŞI – OLTENIŢA;

DN4 BUCUREŞTI – OLTENIŢA.

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 22 LUMINA – MIHAI VITEAZU;

DN 2 A OVIDIU - HÂRŞOVA.

JUDEŢUL GIURGIU:

DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI;

DN61 GIURGIU – CREVEDIA MARE

DN41 REMUŞ – OLTENIŢA.

JUDEŢUL IALOMIŢA:

DN3A FETEŞTI –LIMITĂ CU JUDEŢUL CĂLĂRAŞI (LEHLIU);

DN2C SLOBOZIA – LIMITĂ JUDEŢUL BUZĂU (TOVĂRĂŞIA);

DN21A ŢĂNDĂREI – LIMITĂ BRĂILA (INTERSECŢIE CU DN21)

Totodată, traficul pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionat pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, din cauza viscolului.

În judeţul Prahova, pe DN1D Albeşti – Urziceni, se circulă în condiţii de iarnă iar pe anumite porţiuni zapada s-a depus pe partea carosabilă şi există risc major de derapare, potrivit Infotrafic.

Meteorologii au prelungit până miercuri dimineaţă atenţionarea cod galben de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa, unde rafalele de vânt vor depăşi 55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.


 

Conform meteorologilor, în această seară în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea şi în sudul județelor Vrancea, Prahova și Dâmbovița vântul va avea intensificări cu viteze de 40- 50 km/h și temporar 55 - 60 km/h, spulberând zăpada depusă anterior.

Până mâine dimineaţă, la ora 10, este emis cod galben de vânt puternic, temporar viscol, pentru judeţele Călăraşi, Constanţa şi Caraş-Severin. Rafalele de vânt vor atinge 55 - 65 km/h și izolat 70 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că la ora 19:00 erau închise sectoare de drumuri naţionale din patru judeţe.

Judeţul Călăraşi:

DN 3 Brăneşti (Judeţul Ilfov) – Fundulea – Călăraşi

DN31 Călăraşi – Olteniţa

DN4 Bucureşti – Olteniţa

Judeţul Constanţa:

DN 22 Lumina – Mihai Viteazu

DN 2 A Ovidiu – Hârşova

Judeţul Giurgiu:

DN5B Giurgiu – Ghimpaţi

DN61 Giurgiu – Crevedia Mare

DN41 Remuş – Olteniţa

Judeţul Ialomiţa:

DN3A Feteşti – limita cu judeţul Călăraşi (Lehliu)

DN2C Slobozia – limita cu judeţul Buzău (Tovărăşia)

DN21A Ţăndărei – limita cu judeţul Brăila (intersecţia cu DN21)

Pe aceeași temă