Starea românului rănit în Halkidiki. Bărbatul şi-a pierdut soţia şi fiul în furtuna puternică

Data publicării:
furtuna Grecia copac rusi nou 110719 (15)

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, a fost externat, duminică, și va urma tratamentul la domiciliu. El a fost consultat, la Cluj-Napoca, de medicii de la UPU şi de specialiștii Clinicii de Neurochirurgie, transmite MEDIAFAX.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Cluj au decis, duminică, să-l externeze pe bărbatul rănit, care și-a pierdut soția și copilul în urma furtunii din Halkidiki, Grecia.

„În urma consulturilor de specialitate, neurochirurgicale și neurologice, pacientul a fost externat către domiciliu, unde va continua tratamentul conform recomandărilor de specialitate”, a declarat Raluca Tat, medic șef UPU Cluj.

Bărbatul a ajuns la Cluj duminică dimineața cu o ambulanță privată, care l-a adus din Grecia.

El a fost internat inițial la Unitatea de Primiri Urgenţe și apoi a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Acesta locuieşte în Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, morţi în urma furtunii din Halkidiki, unde cei trei se aflau în vacanţă, pentru a putea fi înmormântate.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. în timp ce bărbatul a fost rănit şi a fost internat într-un spital din Grecia.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri