Supermarket distrus de flăcări la Târgu Jiu. Incendiul ar fi fost provocat de instalația care împodobea magazinul

Data publicării:
pompieri incendiu mediafax-3

Flăcările au fost observate de un vecin care a sunat imediat la 112. Focul a fost stins la timp, astfel încât nu s-a extins și la casa care se afla în apropiere, la doar câţiva metri.

„S-a intervenit cu 3 autospeciale de stins incendii cu apă si spumă. cand au ajuns la fața locului, echipajele au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul supermarketului”, a explicat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt al ISU Gorj

Magazinul şi brutăria au ars complet, iar paguba proprietarilor este cu atât mai mare cu cât supermarketul tocmai fusese aprovizionat pentru sărbători.

La Timişoara, acoperișul unei foste unități militare, în care se adăposteau în ultima vreme oamenii străzii, a ars ca o torță. În numai câteva momente flăcările înalte de câţiva metri au distrus întreg acoperișul clădirii situate lângă Penitenciarul Timişoara. Timp de mai bine de două ore, pompierii s-au luptat cu flăcările.

Circulația rutieră în zonă a fost întreruptă, iar traseul mijloacelor de transport în comun a fost modificat.

În clădire nu existau surse de electricitate, aşa că de anchetă se va ocupa incusiv un criminalist, care-i va ajuta pe pompieri sa afle cauzele incendiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri