Tânăr de 16 ani, reţinut de jandarmi după ce a agresat un elev pentru o postare pe Facebook

Data publicării:
Mașină de poliție.
Tânăr de 16 ani, reţinut de jandarmi după ce a agresat un elev pentru o postare pe Facebook.

Un tânăr de 16 ani din municipiul reşedinţă a fost reţinut şi urmează să fie cercetat penal, după ce a fost surprins în timp ce agresa un elev de la o şcoală din oraş, asupra lui fiind găsite un cuţit şi un pistol de tip airsoft, au informat, vineri seara, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în apropierea Colegiului Tehnic Forestier, oamenii legii fiind solicitaţi de paznicii instituţiei de învăţământ, martori la întreaga scenă.

„Agresorul, un tânăr de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, şi-a aşteptat victima, elev la Colegiul Tehnic Forestier Râmnicu Vâlcea, să iasă de la ore, iar în momentul când a văzut-o i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Întreaga scenă a fost observată de personalul de securitate al şcolii care a solicitat ajutorul jandarmilor. Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea şcolii a intervenit de urgenţă reuşind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri, care se pare că ar fi pornit de la o postare pe o reţea de socializare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea, George Tacale.

Reprezentantul Jandarmeriei vâlcene a precizat că la percheziţia corporală, echipajul de jandarmi a descoperit că tânărul avea în buzunare un cuţit şi un pistol de tip airsoft, despre care aceasta a declarat că le avea pentru autoapărare.

Pe numele agresorului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase. Acestea au fost înaintate poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri