Tânărul de 15 ani care a tăiat cauciucurile a zeci de mașini din Constanța a fost implicat în incendierea unui bloc, în 2021

Data actualizării: Data publicării:
tanar constanta cauciucuri
Principalul suspect este unul dintre adolescenții implicați în incendierea unui blocului din Constanța, în 2021. Foto: captură Digi24

Polițiștii din Constanța au un suspect în cazul vandalizării a zeci de mașini de pe mai multe străzi din oraș. Potrivit unor surse din anchetă, principalul suspect este unul dintre adolescenții implicați în incendierea unui blocului din Constanța, în urma căreia 94 de familii au rămas pe drumuri.

Este vorba despre un adolescent de 15 ani care, sâmbătă noaptea, a distrus cauciucurile a zeci de mașini de pe 3 străzi din orașul Constanța. În zonă sunt mai multe camere de supraveghere, așa că polițiștii au reușit să-l identifice.

Potrivit surselor Digi24, oamenii legii au fost surprinși când și-au dat seama că este vorba despre același adolescent care, în decembrie 2021, când avea 13 ani, a incendiat un bloc de locuințe împreună cu un prieten.

Celălalt băiat a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de detenție într-un centru pentru minori, dar acest adolescent a fost lăsat în libertate.

Incendiul provocat de cei doi copii în 2021 a fost devastator. Aproape 100 de familii au rămas fără locuințe, chiar înainte de Sărbătorile de iarnă, și alte zeci de mașini au fost distruse.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri