Tatăl băiețelului sfâșiat de câini a dat declarații la Parchetul General

Data publicării:
tata2

Continuă audierile în dosarul copilului sfâşiat de câini, în zona parcului Tei din Bucureşti. Au trecut mai bine de două săptămâni de la această tragedie, iar procurorii încearcă să afle cine este vinovatul. Tatăl lui Ionuţ Anghel a s-a dus la Parchetul General pentru a da o declaraţie în acest dosar. 

Actualizare 13.00. O mărturie valoroasă ar putea răsturna ancheta în cazul băieţelului omorât de maidanezi. Este vorba despre informaţiile pe care poliţiştii le-au obţinut de la un bărbat care l-a găsit pe fratele lui Ionuţ rătăcind prin parc, în căutarea bunicii sale, imediat după atac. Martorul a fost a fost audiat la Poliţie, iar prezenţa lui în parc, în acele clipe, este atestată de imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

_____________________

Ionuţ Anghel, în vârstă de 4 ani, a murit la 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de 6 ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, potrivit medicului care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, pe restul corpului fiind sute de muşcături de câini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri