Test de sinceritate. Mariana Câmpeanu: Nu am dat niciodată șpagă

Data publicării:
16022013 20test 20sinceritate-49940

Care este cel mai frumos loc din România, în opinia dumneavoastră?

Este foarte greu de spus. Îmi place foarte mult Ținutul Pădurenilor, din județul Hunedoara. Este un loc minunat. Toată Țara Hațegului e frumoasă, dar Ținutul Pădurenilor mai păstrează din sălbăticia locurilor, din pădurile minunate încă netăiate, și un loc care are mari șanse să devină o atracție turistică.

Care erau proiectele de viitor ale dumneavoastră în decembrie 1989?

Proiectele de viitor sunt legate, în activitatea profesională, aș vrea să fac mult mai mult pentru tineri și pentru copii.

Cu cine vă sfătuiți în politică?

Cu colegii mei. Am beneficiul de a face parte din conducerea partidului Național Liberal și la orice întâlnire încerc să mă sfătuiesc cu colegii, dacă am de luat o decizie.

Ați dat vreodată șpagă?

Am avut șansa să nu apelez la astfel de lucruri. În primul în rând, părinții mei nu erau bogați și nu am avut această cultură. Am vrut ca copiii mei să își facă școala normal și, în afară de 1 și 8 martie, nu am dat nicio atenție, nici măcar învățătorilor sau profesorilor. Mai târziu, am avut diverse funcții de conducere, probabil că a fost un beneficiu și nu a trebuit.

Care este filmul preferat?

Foarte puțină lume a văzut un film care cred că se cheamă „Viviene”; este un regizor spaniol foarte celebru după o carte celebră în care o persoană care se dedică asistenței și îngrijirii altor oameni este sfâșiată de către aceștia. Nu suntem niciodată recunoscători celor care ne ajută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri